El passat divendres 17 de febrer les nenes i nens de l’Escola Diputació van omplir els carrers amb una rua de pel·lícula junt al grup Batukació i La Ciona, enguany, la temàtica del carnestoltes era el cinema i les seves pel·lícules preferides van quedar molt ben representades!

Després vam gaudir totes i tots, alumnes, claustre i famílies d’una gran festa al pati amb berenar a càrrec de l’Afa i l’actuació de la Mala Diputació!

Però per entendre l’èxit d’aquesta súper Rua, de la festa de carnestoltes i de la decoració de l’escola, ens hem de remuntar setmanes abans. La comissió de festes junt a moltes famílies de l’escoles capitanejades per les d’I4 van muntar tallers al carrer, recollir material i treballar durant dies per tenir una decoració de l’escola de cine! I feta totalment amb material reciclat! Increïble!

Volem donar un gràcies molt especial a totes les famílies de l’escola de l’escola que han participat en organitzar aquest carnestoltes d’Oscar, sobretot les de I4, que ho han fet possible! I també, moltes gràcies a la Comissió de Festes i Cultura que ha fet una feinada aquestes últimes setmanes!!

Advertisement