Els infants que fan l’activitat de cant coral* a l’espai migdia han tingut el privilegi de cantar aquesta setmana al Palau de la Música Catalana en un concert multitudinari, amb música en directe, al costat d’una vintena d’escoles més de Barcelona.

Dirigits per Yolanda Mallofré, i lluint samarreta groga, els i les cantaires del Diputació han participat en la cantata “El barret prodigiós i la barraca dels monstres”, un conte de Pere Calders adaptat per Ariadna Pastor i musicat per Xavier Sans. 

L’espectacle va tenir lloc el dilluns 13 de març a les 12:00 del migdia i va consistir en 16 cançons, lligades amb la narració d’una nena petita que fa de fil conductor. «Una vegada, en el món van ocórrer dos miracles…». Així començà aquesta història de fantasia i il·lusions.

Hi van participar 22 escoles de la ciutat amb un total de 800 alumnes, 60 dels quals infants de 1r a 6è del Diputació. Tots ells van omplir el Palau de la Música de colors i veus. 

La cantata s’emmarca en el projecte “Cors de Ciutat Vella, Besós i Eixample”, que organitza l’Escola de Músics i JPC, el centre que també ofereix les extraescolars de música a la nostra escola.

La sortida al Palau de la Música va ser molt emocionant! Esperem que en vinguin d’altres, perquè famílies i infants van gaudir-lo molt!

(*) L’activitat de cant coral de l’escola està organitzada i subvencionada per l’AFA, de manera que és gratuïta per les famílies, amb l’objectiu que sigui una activitat del tot inclusiva i participativa.

Advertisement