Som una comissió mixta escola-AFA.

L’Escola Diputació, com a membre del programa Escoles + Sostenibles, volia continuar impulsant i facilitant un seguit de mesures i accions en benefici de la salut de l’alumnat (i per extensió, de la ciutadania i del planeta) i va convidar a l’AFA a constituir aquesta comissió mixta. Per una altra banda, l’AFA Diputació ja feia temps que considerava la creació d’aquesta comissió donat el demolidor context climàtic actual i especialment els elevats nivells de contaminació al voltant de l’escola i al districte.

Així doncs, la Comissió de Salut i Medi Ambient, treballa, dins i fora de les aules, conjuntament amb l’equip educatiu, l’alumnat les administracions, així com també amb les diferents AFAs i escoles del barri, proposant-se com a fita que el medi ambient sigui un aliat i no una amenaça per a la nostra canalla.

Els principals eixos de treball són:

  • Suport a l’escola en la preparació de projectes mediambientals i la recerca de subvencions
  • Disseny d’un pla per a la reducció de la contaminació al voltant de l’escola
  • Generació d’idees i propostes transversals, d’utilitat per a altres comissions de l’AFA, com per exemple la comissió de mobilitat o la de menjador
  • Cooperació amb l’escola facilitant la preparació d’activitats educatives i de sensibilització dins de l’escola
  • Foment i promoció de la mobilitat sostenible i segura al voltant de l’escola.

Us convidem a totes i tots aquells que vulgueu formar part d’aquesta comissió a que us poseu en contacte amb nosaltres. Entre tots podem donar millor suport a l’escola i als projectes que s’hi duen a terme (i tots aquells que vindran!).

Ara som 6 persones.

Darreres notícies: