Assemblees 10-11

ACTA DE L’ASSEMBLEA EXTRAORDINARIA DE L’AMPA CEIP DIPUTACIÓ
DIA: 14 d’abril de 2011

Horari: Primera convocatòria 19:30
Segona convocatòria: 20:00

Lloc: Menjador de l’escola

ASSISTENTS:
President
Tresorer
Membres (47)

ORDRE DEL DIA
1. Informació de les reunions. Bolet P3
2. Torn obert de paraula
3. Acords

DESENVOLUPAMENT DE LA SESSIÓ

  1. Informació de les reunions

El president obra la sessió i dona la paraula al Regino Duran per exposar el desenvolupament  de la reunió del Consell Escolar amb el Consorci d’Educació de Barcelona.
La reunió es va desenvolupar en aquests termes:
Es presenta el Consell Escolar (Director i Cap d’estudis de L’Escola, 6 Professors, 6 pares del centre, 1 representant de l’Ajuntament)
La primera consulta: Quins criteris han seguit per adjudicar-nos a nosaltres aquest grup, i no a altres escoles amb més espai, etc)
Resposta: El Departament de la Generalitat s’ha negat a augmentar la ràtio en un alumne. Motiu: ni ho saben ni ho han preguntat.
S’exposa el dèficit de metres. Es crida al tècnic que va fer l’informe i una altra persona, el qual en parlar del tema de dèficit que existeix actualment i que s’incrementarà amb l’arribada del bolet, argumenten que com l’edifici compleix la normativa de superfície del moment en què es va construir, que “per aquí no farem res”. A aquest argument se li respon per la nostra banda que la implantació del bolet és en 2011, per tant s’ha de complir la normativa de 2011.
Se li pregunta al Consorci si han elaborat el corresponent Informe Tècnic sobre superfície de col·legi, nº d’alumnes, etc.
La primera resposta: “Suposo que està fet, s’està fent en paral·lel al procés. Al final d’una llarga discussió  la seva resposta és la següent “Què voleu saber: si s’ha fet o no l’Informe Tècnic? Doncs no, no està fet”.
En definitiva resposta oficial: hi ha hagut un augment demogràfic, hem introduït les dades en “La Màquina”, i després de fer diverses simulacions (van per la “L” i van començar en la “A”) . La Màquina va llançar la dada de:  un bolet se situaria en el CEIP Diputació i un altre en el CEIP Ferran Sunyer.

Al final de la reunió, se’ls exposa que no acceptem les raons que ens han donat ( perquè no han donat cap raó mínimament de pes que expliqui per què a nosaltres) i que adoptarem quantes mesures legals i/o d’un altre índole creguem convenient per impedir aquesta adjudicació.

  1. Torn de paraules

Es vota els següents punts:

Demanar  una Acta al consorci de la reunió mantinguda el passat dia 13 d’abril on ens comuniquen  que no existeix cap informe tècnic.

Via advocat  Recórrer carta del consorci i demanar mesures cautelars.

Per unanimitat es prenen el següents

ACORDS

  1. La junta extraordinària decideix sol·licitar una Acta al consorci de la reunió mantinguda el passat dia 13 d’abril on s’ens comunica que no existeix cap informe tècnic.
  2. Recórrer carta del consorci. Data límit per presentar el recurs: 2 de Maig. I demanar mesures cautelars al jutge per paralitzar aquesta assignació

El president aixeca la sessió,  de la qual com secretària, estenc aquesta acta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.