Entrades

Jornada gastronòmica italiana

Hola, famílies!! 📆 El proper 23 de març, la nostra cuina ha preparat la jornada gastronòmica dedicada a Itàlia 🇮🇹. 🍽️ De primer, dinaran espirals a la putanesca i de segon, vittelo a la gorgonzola amb amanida. Durant tota la setmana prèvia, durant el temps de l'espai migdia es realitzaran jocs com lupo delle ore … Continua llegint Jornada gastronòmica italiana

Cantem al Palau de la Música!

Els infants que fan l’activitat de cant coral* a l’espai migdia han tingut el privilegi de cantar aquesta setmana al Palau de la Música Catalana en un concert multitudinari, amb música en directe, al costat d’una vintena d’escoles més de Barcelona. Dirigits per Yolanda Mallofré, i lluint samarreta groga, els i les cantaires del Diputació … Continua llegint Cantem al Palau de la Música!

Un carnestoltes de pel·lícula!

El passat divendres 17 de febrer les nenes i nens de l'Escola Diputació van omplir els carrers amb una rua de pel·lícula junt al grup Batukació i La Ciona, enguany, la temàtica del carnestoltes era el cinema i les seves pel·lícules preferides van quedar molt ben representades! Després vam gaudir totes i tots, alumnes, claustre i famílies d'una … Continua llegint Un carnestoltes de pel·lícula!

Operatiu el nou aparcament de bicicletes i patinets davant de l’escola!

Finalment ja tenim el nou i desitjat aparcament... aprofitem-lo i gaudim-lo! Com recordareu, arran de la pandèmia, l’Ajuntament va posar uns blocs de formigó («new jerseis») per ampliar l’espai de vorera i garantir la distància interpersonal en les entrades i sortides de l’escola. Quan es va anunciar la retirada d’aquests blocs a la ciutat, l’AFA … Continua llegint Operatiu el nou aparcament de bicicletes i patinets davant de l’escola!

La Ciona, la Cucafera i el grup Batukació a les festes de Santa Eulàlia!

En honor de les festes de Santa Eulàlia, aquest dissabte, la Ciona ha anat a la cercavila de Gegants Infantils i d'Escola. Ens hem trobat a la plaça dels àngels que a poc a poc s'ha anat omplint de gegants, famílies i molta música. Els tambors han començat a sonar, i la Ciona ha començat a ballar!Sempre acompanyada de la inseparable … Continua llegint La Ciona, la Cucafera i el grup Batukació a les festes de Santa Eulàlia!

Més d’una cinquantena d’alumnes de l’escola participen a la cursa de Sant Antoni!

Enguany, un cop més, l'escola Diputació ha participat a la cursa de Sant Antoni del passat diumenge amb més de 50 alumnes en el marc del programa "Les Escoles Fem Cursa". Tot i el fred gèlid de diumenge, va ser un matí d'allò més divertit on l'esport sa, les amigues i els amics, els riures i les … Continua llegint Més d’una cinquantena d’alumnes de l’escola participen a la cursa de Sant Antoni!

Jornada gastronòmica japonesa

La jornada gastronòmica d'aquest mes serà de menjar japonès i ho celebrarem aquest dimarts dia 24. De primer hi ha yakisoba de verdures i de segon se servirà pollastre amb salsa teriyaki. Hajime Ishizaca, pare de l'escola ens explica en AQUEST VIDEO d'on ve el nom d'aquests plats i quines salutacions es fan al Japó, abans i després de menjar. No us el … Continua llegint Jornada gastronòmica japonesa

La Ciona, la cucafera i el grup Batukació han sortit aquest dissabte a animar la cercavila de la festa major de Sant Antoni!

Aquest dissabte 14 de gener, la Ciona, la cucafera i el grup Batukació han participat a la cercavila de Șanț Antoni acompanyats per famílies de l’escola juntament als Gegants Escolars de l’Eixample, els gegants de Sant Antoni, la porca i l’Espurna! La Ciona i la cucafera han matinat nervioses perquè a les 10h ja les … Continua llegint La Ciona, la cucafera i el grup Batukació han sortit aquest dissabte a animar la cercavila de la festa major de Sant Antoni!