Viatge Fi de Curs 6è

Igual que va succeir l’any passat, la direcció del centre ens va donar dos opcions: Irlanda o el Delta de l’Ebre. Explicades les activitats i després d’uns dies, es va sotmetre a votació, i el resultat va ser… IRLANDA.

El cost total del viatge per a cada nen ascendeix a 618€. Per tant, per a que cap nen es quedi sense poder anar a un viatge que els té molt emocionats, els pares de 6è hem decidit organitzar una sèrie d’accions que ens permetin recollir diners. Ens hem organitzat en diferents comissions i si una cosa tenim clara és que fomentarem la implicació directa dels nostres fills i filles perquè prenguin consciència de l’esforç que comporta, no només econòmic.

A continuació us ho expliquem una mica:

1.- Comissió de Comunicació, encarregada de difondre totes les accions que durem a terme per a que la informació arribi a tothom.

2.- Comissió de Sortejos, gestionaran els diferents sortejos que farem al llarg del curs. La primera acció: vendre dècims per a unes activitats de neu a Andorra, però ja us podem avançar que hi haurà més. Els que de moment estan previstos són: una panera de Nadal que substituirà la tradicional loteria, un lot de pernil ibèric i diferents ampolles de vi, un cap de setmana per a dues persones i per Sant Jordi un lot de llibres.

2.- Comissió de llibretes, on els nens i les nenes a través de tallers decoraran llibretes que després aniran venent als berenars, festes o mercats.

3.-Comissió de tresoreria, encarregada de gestionar els diners que anem recaptant i gastant en altres accions amb total transparència.

4.- Comissió de festes, encarregada de gestionar diferents accions en funció de les festes de l’escola (Castanyada, Festa de Nadal, Carnestoltes, Sant Jordi…)

5.- Comissió de compres, encarregada de comprar el menjar i la resta de productes necessaris que s’oferiran als berenars.

6.- Comissió de berenars, encarregada de gestionar la venta de berenars. Els nens i les nenes de 6è participaran en dos activitats d’aquesta comissió: divendres a les 16:30h a la porta de l’escola i els dies de partit de fútbol i bàsquet es muntarà un estand dintre de l’escola.  Començarem divendres vinent dia 26 d’Octubre!

7.- Comissió de mercat, encarregada d’oferir diverses vendes al llarg del curs: disfresses per a Carnastoltes, roba de segona mà o joguines semblen ser una bona opció.

8.- Comissió Thermomix, encarregada de que els nens i les nenes facin un recull amb les seves receptes preferides i poder oferir-les com a llibret per Sant Jordi.

Com podeu veure, tota aquesta organització requereix molt de temps, però les ganes dels nostres fills i filles juntament amb la gran il·lusió que tenen per poder fer aquest viatge, ens engresquen a treure un temps que de vegades no tenim per a fer-ho realitat.

Només us volem dir que moltes gràcies per anticipat per ajudar-los. Esperem que després d’aquest últim curs, a part de marxar de viatge, també hagin après una mica més sobre el valor de les coses i l’esforç que hi ha darrera de qualsevol organització.

Famílies de 6è de l’Escola Diputació