Viatge Fi de Curs 6è

Igual com va succeir l’any passat, la direcció del centre ens va donar dues opcions: Irlanda o Cantàbria. Un cop ens van explicar les activitats i després d’un parell de dies, es va sotmetre a votació, i el resultat va ser… CANTÀBRIA!

Perquè cap nen es quedi sense poder anar a un viatge que els té molt emocionats, les famílies de 6è hem decidit organitzar una sèrie d’accions que ens permetin recollir diners. Ens hem organitzat en diferents comissions i si una cosa tenim clara és que fomentarem la implicació directa dels nostres fills i filles perquè prenguin consciència de l’esforç que comporta, no només econòmic.

A continuació us ho expliquem una mica:

 1.-Comissió de festes, encarregada de gestionar diferents accions en funció de les festes de l’escola (Castanyada- Halloween, Sant Jordi, Festa final de curs…)

2.- Comissió de berenars, encarregada de gestionar la venta de berenars dels divendres a les 16:30h a la porta de l’escola . Hem començat divendres 31 d’octubre coincidint amb la festa de Castanyada i halloween! 

3.- Comissió de Loteria/rifa, gestionaran els diferents sortejos que farem al llarg del curs. La primera acció: vendre números per  una panera de Nadal boníssima de productes de proximitat i qualitat que substituirà la tradicional loteria,

4.- Comissió de treballs manuals, on els nois i les noies a través de tallers decoraran llibretes, llapissos , pulseres,,, que després aniran venent als berenars, festes o mercats.

5.-Comissió de econòmica, encarregada de gestionar els diners que anem recaptant i gastant en altres accions amb total transparència.

6.- Comissió de venta de roses i llibres per Sant Jordi, encarregada de gestionar diferents accions que es duran a terme el dia de Sant Jordi

7- Comissió Cinema a la fresca, encarregada de gestionar diferents sessions de cinema a l’escola. La primera va ser per la festa de Castanyada- Halloween!

8.- Comissió samarreta, encarregada de gestionar el disseny d’una samarreta pensada per l’ocasió.

Com podeu veure, tota aquesta organització requereix molt de temps, però les ganes dels nostres fills i filles juntament amb la gran il·lusió que tenen per poder fer aquest viatge, ens engresquen a treure un temps d’on es pugui per a fer-ho realitat.

Només us volem dir que moltes gràcies per anticipat per ajudar-los. Esperem que després d’aquest últim curs, a part de marxar de viatge, també hagin après una mica més sobre el valor de les coses i l’esforç que hi ha darrera de qualsevol organització.

Famílies de 6è de l’Escola Diputació