Us convidem a una classe oberta de Ioga en família. Dia 23 de febrer a les 17:30h

Vols passar una estona de diversió en família? Vols desenvolupar la creativitat dels teus infants, i, per què no, la teva? Recuperar i desenvolupar la capacitat d’atenció i concentració?

Ioga en família ens ofereix tot això i més: cada dijous passem una estona relaxada i divertida després de la nostra jornada jugant amb les nostres criatures. Aquesta ha estat l’aposta de la Comissió d’Extraescolars per incorporar una activitat familiar en la oferta d’extraescolars d’aquest curs.

Se sap que la pràctica del ioga és beneficiosa per a la salut i el benestar, però a més per als infants els beneficis es multipliquen: desenvolupa el cos íntegrament, millora la resistència emocional, ajuda a desenvolupar l’autocontrol…

A través de jocs, exercicis de respiració i dinàmiques, aprenem a meditar i controlar la nostra energia, identifiquem les emocions, desenvolupem l’empatia i la consciència del nostre cos. Ens dediquem un temps d’autocura i ens relacionem amb els nostres fills i filles des d’un altre lloc, en un context on, contràriament a l’habitual, els adults ens posem en igualtat de condicions que els nens i les nenes, assumint reptes i fent equip en família.

Apunta’t a les portes obertes de Ioga en família* que organitza Team en aquest codi QR:

*activitat adreçada a famílies amb infants a primària.